icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Es presenta públicament la Fundació UEA

El Teatre Municipal Ateneu va acollir, el passat dimarts, l’acte de presentació d’aquesta fundació, impulsada per la Unió Empresarial de l’Anoia, amb la voluntat de treballar pel progrés de la comarca, especialment, pel present i futur dels joves i els professionals. En aquesta línia, el propòsit de la Fundació UEA és que les persones de l’Anoia, especialment la gent que està sense feina, conegui la realitat empresarial de la comarca i les seves possibilitats laborals i a través de l’acompanyament i la formació es pugui donar resposta a les necessitats de personal que tenen les empreses. D’aquesta manera es vol contribuir a una societat equilibrada, amb major qualitat de vida i benestar, creant llocs de treball i acompanyant un model econòmic i social basat en la sostenibilitat.

L’acte, que va estar presentat pel periodista igualadí, Kilian Sebrià, va servir també per presentar alguns dels projectes de la Fundació, com  “Professions de Futur”, el “Centre d’Oficis i indústria” i el RMOU, que és una proposta que aposta per la sostenibilitat, l’educació i la corresponsabilitat.

La presentació de la Fundació UEA va comptar amb l’assistència de més de 150 persones entre les quals, representants de l’administració catalana, d’autoritats polítiques comarcals, agents socioeconòmics i entitats de l’Anoia, fundacions d’arreu de Catalunya, centres educatius i formatius de la comarca, empreses i ciutadania en general.

tornar_radioIgualada