icon_radio

RÀDIO Els imperdibles

BLOG

ENTREVISTA a Marcel Tomàs que ens porta al Teatre de l’Aurora “Un Tal Quixot”

Un conferenciant fa un discurs basat en l’emblemàtica novel·la d’El Quixot quan el classicisme del text de l’obra es torça en aparèixer un mosso de manteniment de la sala, un tipus simpàtic sense complexos, que interromp a l’orador mostrant una saviesa popular i directa. És la reencarnació del Sancho Panza contemporani.

Després de l’èxit d’Un tal Shakespeare, la companyia Cascai Teatre s’endinsa en l’univers de Miguel de Cervantes per actualitzar-lo i trenar una història divertida, esbojarrada i hilarant al voltant de la relació de dos amics antagònics: un Quixot ple de valor i un pragmàtic Sancho, reinterpretats per Marcel Tomàs i Toni Escribano, que tenen una mirada molt diferent de la societat que els envolta, però que són la més pura essència de l’amistat.

Un tal Quixot posa damunt l’escena, amb una barreja de música, col·laboracions espontànies amb el públic i humor, la lluita per aconseguir els somnis que un vol sense tenir por a ser diferent de la resta, la llibertat, les excentricitats de cadascú i, sobretot, el sentit de l’amistat.

Una adaptació dels passatges més populars de l’obra universal de Cervantes però contextualitzats a la nostra societat, sempre des d’aquesta mirada excèntrica i divertida de dos clowns contemporanis.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada