icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Segueixen les obres de millora de la piscina de Les Comes, que incorporarà economitzadors d’aigua i dutxes adaptades

Els treballs de millora de la piscina de Les Comes segueixen amb la transformació de l’estructura dels vestuaris i de la piscina amb l’objectiu de fer que l’equipament sigui més eficient energèticament i les instal·lacions siguin totalment accessibles. Actualment s’està treballant en la renovació de la zona de vestidors i de la recepció amb actuacions centrades en millorar-ne l’accessibilitat amb diverses rampes, serveis adaptats i ascensor per poder accedir a les grades.

Cadascun dels vestuaris, el masculí i el femení, tindrà 14 dutxes, dues de les quals seran adaptades gràcies a la remodelació. A més, hi haurà dos vestidors individuals, un masculí i un de femení, per a persones amb mobilitat reduïda que tindran dutxa. Hi haurà, també, una dutxa a infermeria i dues dutxes més als vestidors de monitors i monitores.

El projecte de Rehabilitació integral de la piscina coberta de les Comes compta amb una subvenció de més d’un milió d’euros provinent del marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea.

tornar_radioIgualada