icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La 35a edició de Mostra Igualada comptarà amb la participació de 37 companyies, 5 d’elles de l’Anoia

La fira d’espectacles infantils i juvenils de Catalunya, que se celebrarà de l’11 al 14 d’abril, a la capital de l’Anoia, acollirà 37 companyies (26 catalanes, 8 estatals i 3 internacionals) que oferiran un total de 77 funcions, en 16 espais diferents de la ciutat. D’entre les companyies catalanes cal destacar la presència de 5 companyies anoienques: Teatre Nu, Farrés Brothers i cia, Berta Baliu, el Teatre de l’Aurora i la companyia del Príncep Totilau. D’altra banda, diferents entitats de la ciutat com els Moixiganguers d’Igualada i les corals infantils Els Verdums i La Gatzara participaran també activament en alguns dels espectacles de la Mostra d’enguany.

La 35a edició d’aquesta fira d’espectacles infantils i juvenils de Catalunya aposta per la varietat d’estils artístics, l’exploració de nous formats i la promoció de la creativitat, mantenint sempre una alta qualitat de les propostes. Així els espectadors podran gaudir d’espectacles de teatre, dansa, circ, titelles, màgia, clown i música. Molts d’ells seran a l’aire lliure, gratuïts i oberts a tothom.

Les entrades per al públic general es posaran a la venda a partir del dissabte 16 de març a través del web www.mostraigualada.cat amb preus que oscil·len entre 6 i 10 euros.

D’altra banda, un any més en el marc de la fira es farà la Mostra PRO Catalan Arts. Aquesta iniciativa reunirà, a les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada, un miler de professionals del sector de les arts escèniques que participaran en una desena d’activitats com xerrades, tallers i presentacions. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que companyies i programadors puguin proveir les programacions familiars d’arreu del territori català i facilitar l’accés de les companyies als circuits estatals i internacionals.

Per últim, destacar que la 35a edició de Mostra Igualada comptarà amb 53 voluntaris i 17 famílies acollidores.

 

tornar_radioIgualada