icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada planteja aprovar al ple municipal portar la Generalitat davant del Tribunal Contenciós Administratiu pels problemes de la Hispano Igualadina

Així s’ha anunciat des de la regidoria de Mobilitat. S’impulsarà aquesta moció al ple de finals de mes perquè el conjunt de forces polítiques validi portar a la Generalitat de Catalunya davant del Tribunal. Els departaments de mobilitat i de serveis jurídics, ja estan recopilant tota la informació perquè aquesta moció, si s’aprova al ple, pugui tirar endavant.

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha explicat a la compareixença que les incidències de la Hispano són inacceptables. També ha fet menció que fa mesos ja van presentar una queixa a la Generalitat i que no ha tingut els efectes esperats.

Des de l’Ajuntament s’espera que totes les forces polítiques se sumin a la moció per portar a la Generalitat davant del Tribunal Contenciós Administratiu.

Aquesta decisió ha coincidit amb l’anunci de la Generalitat de refredar el projecte de la implementació del bus exprés entre les ciutats d’Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

tornar_radioIgualada