icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi lamenta la situació actual del comerç igualadí i proposa 3 grans mesures per capgirar-la

El cap de l’oposició a l’Ajuntament i regidor de la formació, Jordi Cuadras, ha denunciat la “inacció” del govern de Marc Castells davant els tancaments de comerços a la ciutat i ha presentat tres propostes del seu grup per revertir aquesta situació. Aquestes mesures passarien per impulsar un projecte de centre comercial a cel obert APEU (Àrea de Promoció Econòmica Urbana), crear una experiència de compra que englobi comerç, gastronomia i oci i, per últim, renovar la planificació urbanística del barri del Rec.

Pel que fa l’àrea APEU, és un mecanisme de la Generalitat per crear un pla de locals buits, millores a l’entorn urbà i dinamitzar les zones afectades per tancaments comercials, a través d’una entitat gestora. D’altra banda, Igualada Som-hi també proposa oferir una experiència de compra global que inclogui comerç, gastronomia i oci. Per últim, Cuadras ha destacat la necessitat de reconvertir el barri del Rec i donar-li altres usos com el residencial, per atraure població i ajudar a donar més vida al centre de la ciutat.

El cap de l’oposició ha explicat aquestes propostes en el marc d’una roda de premsa realitzada a la Rambla de Sant Isidre per visibilitzar el que des d’Igualada Som-hi es considera un exemple de la regressió comercial d’Igualada. Jordi Cuadras ha demanat al govern que “trepitgi el carrer i parli amb el comerç per ser conscients de la situació que s’està vivint”.

tornar_radioIgualada