L’atleta del CA Igualada Petromiralles Eloi Santafé, campió de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Eloi Santafé es proclama campió de Catalunya Absolut de Proves Combinades en Pista Coberta a l’Heptatló.

Santafé debutava com a sènior en aquesta competició hi ho va fer per la porta gran. L’atleta del CAI va acabar amb 6 5.619 punts, 10 més que el segon classificat que va ser Joaquim Rodríguez, de L’Hospitalet. Eloi Santafé va fer una gran actuació i de les set proves de què es composa l’heptatló en va guanyat cinc: 60 metres llisos: 7 segons 00 centèsimes / salt de llargada: 6,87 metres / llançament de pes: 13,12 metres / salt d’altura: 1,89 metres / 60 metres tanques: 8 segons 18 centèsimes / llançament de perxa: 4,50 metres i 1.000 metres llisos: 2 minuts 39 segons 72 centèsimes. A més, va acabar segon en el salt de llargada: 6,87 metres i en el llançament de pes: 13,12 metres.