RÀDIO IN Esports

El Monbus CB Igualada brilla davant el Valls i s’acaba imposant (78-67) en un gran partit

El Monbus Club Bàsquet Igualada derrota el Valls per 11 punts de diferencia (78 a 67) en un gran partit.

El conjunt igualadí va saber competir contra el 3r classificat de la Lliga EBA. Al final del primer quart dominava de 6 punts després de fer un bon joc tant en atac com en defensa. Al segon període, l’equip va seguir a un alt nivell malgrat que la diferència al marcador es va reduir a 3 punts (42 a 39). A la represa, el partit es va anivellar i es va arribar al final del tercer quart amb un avantatge pels igualadins d’un sol punt. Ara bé, al tram final l’equip de la capital de l’Anoia va treure el millor joc i va acabar imposant-se pels 11 punts de diferència (78 a 67). Ara, els igualadins han pujat fins al 4rt lloc a la classificació de la Lliga EBA.

Aquest diumenge, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Martorell.