icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Més de 40 fotògrafs i 300 fotografies participen al Concurs Fotogràfic “Típics Tres Tombs 2024”

El certamen, organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada, ha tingut una participació de 309 fotografies de la mà de 44 fotògrafs. El concurs s’ha dividit en dues modalitats diferents: d’una banda, les activitats i l’ambient format entorn als Tres Tombs, i per l’altra, fotografies de persones participants en els Tres Tombs.

Els premiats de la primera modalitat han estat Marc Quintana i Bosch, d’Igualada, i Álvaro Navarro, de Capellades. Pel que fa a la segona modalitat, el primer premi ha recaigut en l’igualadí Manel Caballé Miquel, el segon premi en Toni Vidal Sánchez, de Capellades, i finalment, el premi especial ha estat per a Lluís Pérez Mañosas, de la Pobla de Claramunt.

El repartiment dels premis i la inauguració de l’exposició de les imatges premiades i participants tindrà lloc el proper dissabte 20 d’abril, a les 7 de la tarda, a la sala Municipal d’exposicions. L’exposició es podrà visitar fins al 5 de maig.

D’altra banda, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada participa als Tres Tombs d’Anglesola amb el carro de la palla, menat per primer cop, únicament per dones

Aquest passat diumenge, el Gremi de Traginers de la ciutat va participar als Tres Tombs d’Anglesola i ho va fer amb el carro de la palla, estirat per cinc cavalls i amb la singularitat que, per primer cop, únicament va ser conduït per dones, totes elles membres de l’entitat.

tornar_radioIgualada