icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Més de 400 alumnes d’Igualada participen a la 1a edició de l’STEM DAY

Aquesta versió de l’STEM WOMEN CONGRESS per a nens i nenes ha estat tot un èxit, reunint 400 alumnes de 6è de primària i de 1r de l’ESO de diferents escoles i instituts de la ciutat. Aquest esdeveniment, que es va dur a terme el passat divendres, al Teatre Municipal Ateneu, tenia per objectiu donar a conèixer les vocacions STEM (la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques) entre els joves, fomentant la igualtat de gènere en aquests àmbits.

L’STEM DAY Igualada va incloure diferents ponències d’expertes, una taula rodona amb joves que treballen o estudien professions STEM i també tallers pràctics. Concretament, l’acte va comptar amb la participació de la física, Gemma Viscasillas, l’Enginyera Naval i Marítima, Marta Creus, i de 4 joves igualadines STEM: Jara Costa, Clàudia Cardenas, Clàudia Mirón i Marina Prats. L’STEM DAY Igualada va cloure amb un taller pràctic a càrrec de l’enginyera Elsa Gimenez.

L’STEM DAY és una iniciativa promoguda pel consistori igualadí com a part del projecte Interreg Europe WeSTEMEU.  Una iniciativa liderada per la capital de l’Anoia, que s’estén del 2023 al 2027, i que té per a objectiu donar a conèixer i promoure instruments que facilitin l’accés de les dones al món STEM.

 

tornar_radioIgualada