icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Els Mossos d’Esquadra detenen a Valls dos individus, un d’ells com a presumpte autor de robatori de catalitzadors a la Conca d’Òdena

Segons informa El Vallenc, “agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls van detenir ahir, dijous 1 de febrer dos homes, de 41 i 52 anys, com a presumptes autors d’un delicte de danys i un delicte de furt en grau de temptativa.

Pels volts de les 4 de la tarda del dia 1 de febrer, testimonis van alertar al 112 que hi havia un home que estava manipulant els baixos d’un vehicle i que posteriorment marxava del lloc amb un turisme. Immediatament, diferents dotacions policials van fer recerca dels autors i, pocs minuts després, van localitzar el vehicle amb dos homes amagats a l’interior, un d’ells al maleter.

Un cop identificats van resultar ser dos homes que entre els dos acumulaven més de 100 antecedents policials.

A més, a un dels detinguts se’l relaciona amb 19 furts més de catalitzadors. I és que la Unitat d’Investigació d’Igualada ha pogut relacionar un dels detinguts amb 19 furts de catalitzadors comesos a l’Anoia entre les poblacions d’Igualada, Òdena, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui en els últims tres mesos.

FOTO: EL VALLENC

tornar_radioIgualada