icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Teatre de l’Aurora ofereix aquest cap de setmana l’obra ‘Adéu, Jane!’ i proposa una reflexió sobre l’acceptació del propi cos

A partir d’una història real de l’extirpació d’un pit a una noia de 17 anys, la protagonista explica la seva pròpia història a través d’una obra que convida a reflexionar sobre la bellesa real, la diversitat corporal i l’amor propi.

Les actrius Clara Moraleda, Laura Dorca i Joana Roselló interpretaran la protagonista i els seus alter egos durant les ressonàncies magnètiques del pit.

Malgrat que sigui una història on el drama hi és present, l’autora va voler fer un espectacle d’humor, on el públic pogués connectar d’una manera positiva amb la protagonista i la bellesa real d’una persona que va perdre el pit als 17 anys.

L’autora de l’obra, Clara Moraleda, ha volgut reflexionar a través de la seva història personal i del teatre, la bellesa personal i la pressió estètica que reben les dones per part de la societat des de que són petites.

Adéu, Jane! Es podrà veure aquest cap de setmana, divendres 19 i dissabte 20 de gener a les 8 del vespre i diumenge 21 a les 7 de la tarda. Tota la informació sobre el preu de les entrades es pot trobar al web teatreaurora.cat

tornar_radioIgualada