icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Noemí Trucharte formarà part de la direcció del PSC en representació de l’Anoia

L’alcaldessa de Vilanova del Camí ha estat designada com a membre de la direcció del partit en representació de la comarca, en el marc del 15è Congrés del PSC, celebrat el passat cap de setmana, al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona. El congrés, que ha servit per a proclamar a Salvador Illa com a candidat del PSC a la presidència de la Generalitat en les properes eleccions del 12 de maig, ha comptat amb la participació d’una delegació del PSC Anoia, formada per alcaldes i regidors socialistes de la comarca.

Durant els tres dies de Congrés, representants polítics de tots els territoris de Catalunya han treballat plegats amb els objectius de fomentar el debat i la reflexió, desenvolupar l’estratègia i la línia política del PSC i escollir la representació als òrgans de direcció, de control i d’execució.

El Congrés ha comptat també amb la presència del president del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i de l’expresident socialista, José Luis Rodríguez Zapatero.

tornar_radioIgualada