El bon joc de l’Igualada Rigat contra el Barça s’entela a l’últim minut (2-6) amb un resultat enganyós

L’Igualada Rigat perd contra el Barça per 2 a 6 en un partit que no es va sentenciar fins a l’últim minut.

Els arlequinats van fer una molt bona primera meitat. El Barça es va avançar als 10 minuts, però els igualadins no es van descentrar i 2 minuts després Nil Cervera va aconseguir el que suposava l’empat a 1. Aquest resultat es mantenir fins al descans. A la represa, el partit va seguir igual d’emocionant. El Barça es va avançar amb un aparatós 1 a 3 als 10 minuts. Ara bé, de seguida Roger Bars va aconseguir el 2 a 3 que tornava a posar emoció a l’enfrontament. Quan semblava que els igualadins estaven capacitats per empatar, va arribar el moment fatídic als últims instants. A darrer minut, els blaugranes van marcar 3 gols més que deixaven el resultat amb el 2 a 6 definitiu.

Aquest cap de setmana l’Igualada Rigat atura l’OK Lliga. Dissabte, disputarà a les Comes l’anada dels 1/4 de final de la World Skate Europe Cup contra el Valdagno italià.