icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Oberta la segona edició de la Formació Professional Dual a la Residència Pare Vilaseca

L’Ajuntament d’Igualada i el Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) han rebut l’aprovació del  Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per iniciar una segona edició del projecte de Formació Professional Dual a la Residència Pare Vilaseca. Podran optar aquesta convocatòria 15 persones, que poden ser joves d’entre 16 i 29 anys i, aquest any com a novetat, també poden participar persones majors de 45 de anys que estiguin en situació d’atur de llarga durada i altres col·lectius. Les persones seleccionades es formaran com auxiliars geriàtrics i treballaran durant un any a la residència, cobrant un salari mensual de 700€ bruts.

Aquest projecte permet als participants formar-se en un sector amb molt de futur i a l’hora és molt interessant també per al el Consorci Sociosanitari d’Igualada, ja que podrà formar de manera especialitzada a 15 persones que després es podran incorporar a l’empresa.

Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa poden assistir a la sessió informativa que es farà aquest divendres, a les 10 del matí, a la Sala d’Actes d’Ignova Empresa, a l’Avinguda Mestre Muntaner, 86, d’Igualada.

Per consultar els requisits d’accés o per fer la inscripció, es pot trucar al 93 805 57 10 o enviar un correu a ignovaocupacio@aj-igualada.net. Es faran entrevistes a les persones que estiguin interessades i compleixin els requisits. Les que siguin seleccionades començaran les classes teòriques i les pràctiques el dia 26 de febrer, amb una durada d’un any.

tornar_radioIgualada