icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada En Comú renova la seva executiva local per al curs polític 2024-2028

La candidatura presentada per formar la nova Comissió Executiva Local d’Igualada En Comú estarà integrada per en Rafa Moya (Coordinador), Mª Josep Buades i Loli Núñez (Secretaria d’Organització i Afers Econòmic-Financers),  Quim López i Javier Recio (Secretaria de Comunicació i Transparència) i Nati Veraguas (Secretaria de Feminismes). La candidatura, que va ser ratificada per la unanimitat dels presents el passat 27 de gener, inclou també a dos vocals col·laboradors: Manuel García i Josep Maria Pedrosa.

La nova assemblea local d’Igualada En Comú s’ha fixat com a objectius ampliar l’espai polític dels Comuns a la ciutat d’Igualada i l’Anoia; augmentar el nombre de col·laboradors i simpatitzants; incentivar l’activisme polític; fiscalitzar l’acció del govern local; tendir ponts amb diferents col·lectius i analitzar les diferent problemàtiques d’Igualada i plantejar solucions, sempre sota la perspectiva política dels Comuns.

Amb tots aquests reptes per davant, des de la nova assemblea local es demana una veu conjunta dels Comuns a Igualada i l’Anoia. En aquest sentit, Igualada En Comú considera indispensable donar veu i participació a les persones per tal de debatre aquelles qüestions que més els hi afecten en el seu dia a dia. Per això, la formació proposa organitzar trobades obertes on es pugui discutir, intercanviar opinions i arribar a acords que siguin beneficiosos pel futur del jovent, de la classe treballadora i de la gent gran del nostre territori.

tornar_radioIgualada