icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Nova edició del concurs fotogràfic Ritus de Passió amb les processons de Setmana Santa del barri de Fàtima d’Igualada

Aquesta 29a edició del concurs general de fotografia i la 5a edició del concurs fotogràfic a les xarxes socials, també estarà centrada en les processons de Setmana Santa del barri de Fàtima d’Igualada. Per segon any, el concurs està reconegut per la Federació Catalana de Fotografia i s’atorguen punts a les fotografies seleccionades.

Hi haurà 3 premis en el concurs clàssic de 250, 150 i 100€, i un premi especial que dona la Cofraria de Fàtima de 200€. Pel concurs de xarxes socials hi haurà un premi de 75€.

Patrícia Illa, regidora de Barris, ha explicat durant la compareixença quina és la novetat en aquesta edició del concurs: les fotografies no hauran de ser exclusivament de la Verge o el Crist, sinó que s’obre el ventall a tota la celebració.

María José Álvarez, membre de l’Associación Cultural Virgen del Roció, ha detallat que hi ha moltes dificultats a l’hora d’organitzar activitats com aquesta, ja que hi ha falta de pressupost i els mateixos veïns hi han d’acabar col·laborant econòmicament. La representant de la Cofradía Jesús Nazarano María Santísima de las Dolores i Santo Entierro, Jennifer Haro, ha demanat col·laboració a la població per ajudar durant els dies de celebració al barri de Fàtima.

El termini màxim per presentar les fotografies és el 2 de maig. Les bases completes es poden consultar a través de les xarxes socials, Facebook i Instagram, a la pàgina web del centre cívic de Fàtima i al web de l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada