El Deserfever CH Igualada guanya a la pista de l’Ègara (35-36) i es col·loca als llocs d’ascens a Lliga Or

A la primera fase, els igualadins van aconseguir la classificació per jugar a Lliga Argent i després de dues jornades a la segona s’han situat als llocs d’honor.

A la primera fase, els igualadins van aconseguir la classificació per jugar a Lliga Argent i després de dues jornades a la segona s’han situat als llocs d’honor. Contra l’Ègara, l’equip de la capital de l’Anoia va fer un partit molt seriós que el va conduir a la victòria final. Al descans, l’Igualada guanyava per 5 gols de diferencia i enmig d’un molt bon handbol. Tot i així, a la segona part els terrassencs es van posar per davant al marcador. En un final emocionant, els jugadors de l’Igualada van acabar enduent-se el triomf amb el 35 a 36 definitiu.

El proper partit del Deserfever Cub Handbol Igualada serà d’aquí a dos caps de setmana a les Comes contra el Cardedeu.