L’Igualada Rigat hi posa passió i èpica i es classifica per la ‘final four’ de la WS Europe Cup a la pista del Valdagno i a la tanda de penals

L’Igualada Rigat s’imposa a la tanda de penals a la pista del Valdagno italià i es classifica per a la final four de la World Skate Europe Cup.

Els arlequinats van tirar d’èpica en un partit on les emocions i els gols van ser el més destacat. Tot plegat va ser en un enfrontament que va tenir moltes alternances al marcador. Cal tenir present que a l’anada, els igualadins havien guanyat per 2 a 1, de manera que sabien que no podien perdre per més d’un gol de diferència.

Al descans, el resultat era favorable als igualadins per 2 a 3 el que deixava el pas a la final four molt ben encaminada. Ara bé, la represa va començar amb un festival de gols per part dels dos equips i als 10 minuts el marcador es va convertir en un increïble 5 a 5. Al tram final, encara en van arribar més fins a acabar amb el 7 a 6 final que deixava l’eliminatòria empatada a 8. Els gols de l’Igualada al temps reglamentari els van marcar Roger Bars i Marc Rouzé, que en va fer 2 cadascun; Nil Cervera i Gerard Riba.

A la pròrroga no es van marcar gols i per tant es va haver de jugar la tanda de penals. El Valdagno en va marcar 1 mentre que l’Igualada en va fer 2, gràcies a l’encert de Nil Cervera i Tety Vives.

La final four de la World Skate Europe Cup es disputarà el 13 i 14 d’abril amb seu encara per determinar. L’Igualada Rigat jugarà una semifinal contra el Sarzana italià. L’altra la disputaran el Voltregà contra el Follonica, també italià.