icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’aprova al ple d’Igualada l’inici de la modificació urbanística que ha de permetre la construcció de la residència d’estudiants i una promoció d’habitatge de protecció oficial a les antigues piscines Casal

Aquesta parcel·la de 3.400 metres quadrats, es dividirà en 3 parts: a la zona que toca al Passeig Verdaguer s’ubicarà la residència universitària, al mig es farà un nou carrer i a la part de darrera és previst fer una trentena de pisos de protecció oficial. En el ple d’aquest dimarts es va aprovar la modificació del Pla General que permeti iniciar els tràmits per poder dur a terme el projecte.

Des d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, va retreure al govern la pèssima planificació urbanística de la ciutat, i recorda al govern municipal que el POUM a Igualada està obsolet. Malgrat la crítica, Cuadras reconeix que és un bon projecte per la ciutat.

Des d’ERC, Enric Conill, també retreu que el govern no planifiqui la ciutat amb un nou POUM, i posa com a exemple d’indrets degradats com l’antic Kursal o alguns espais del carrer de la Soledat. Conill apunta que amb la mala planificació la ciutat perd oportunitats.

El regidor de Poble Actiu, Pau Ortínez, va voler remarcar que en aquesta parcel·la la seva formació aposta per fer-hi la nova llar d’infants el Rusc ja que es tracta d’uns terrenys propers a l’escola l’Ateneu. El regidor també ha comentat que “al menys, en aquest cas, no es tracta d’una modificació a mida, amb catifa vermella, per fer-hi un supermercat que ja s’ha fet anteriorment”.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va respondre als partits de l’oposició amb un “algú em diu que renuncio a fer política. Sí, renuncio a fer política de partit. Ja s’ho faran vostès amb els seus partits. Jo defenso Igualada, i per tant vostès facin politiqueta i defensin els seus interessos a les seves eleccions, que nosaltres defensem Igualada”.

 

tornar_radioIgualada