Un altre gol als últims instants deixa el CF Igualada sense la victòria contra l’Artesa de Lleida (1-1)

El Club Futbol Igualada masculí empata a 1 amb l’Artesa de Lleida en rebre un gol als darrers minuts.

Els blaus ho tenien tot de cara per aconseguir la segona victòria consecutiva. Franc Samaniego va establir l’1 a 0 als 26 minuts de la primera part. Era un bon inici per poder afrontar amb garanties el que quedava de partit. A la represa, i encara amb 1 a 0 a favor, els igualadins van disposar d’ocasions per marcar. Ara bé, aquest no va arribar i a més quan faltaven dos minuts per acabar, els lleidatans van aconseguir el que suposava l’empat a 1 definitiu. Els blaus segueixen 9ns a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita del Borges Blanques.