El CF Igualada masculí s’imposa al Tàrrega (1-0) amb un gol als últims minuts

El Club Futbol Igualada masculí s’imposa al Tàrrega per 1 a 0 gràcies a un gol als darrers minuts.

Els blaus no van fer un bon partit, però van ser capaços d’endur-se els 3 punts amb constància fins al final. Al descans es mantenia l’empat a zero amb els igualadins que disposaven de diverses ocasions per marcar, però sense èxit. A la represa, els jugadors de l’Igualada van buscar la manera de desencallar el partit. Malgrat tot, el gol no arribava. Quan faltaven 7 minuts per acabar, Marc Gúlias va poder aconseguir el que suposava l’1 a 0 definitiu i que trencava una mala ratxa de 5 jornades sense conèixer la victòria.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita de l’Artesa de Lleida.