L’Igualada Rigat guanya el Valdagno italià (2-1) i deixa oberta l’eliminatòria dels quarts de final de la WS Europe Cup

Els arlequinats van fer un partit molt seriós en el primer enfrontament disputat a les Comes. Gerard Riba va establir l’1 a 0 als dos minuts amb un xut molt ben dirigit. L’1 a 0 tan matiner donava esperances als igualadins de cara a poder aconseguir una bona renda de gols. Amb tot, el resultat per la mínima es va mantenir fins al descans.

Als 8 minuts de la represa, Rober Bars va marcar el 2 a 0 en aprofitar el refús del porter al llançament d’una falta directa. Ara bé, pocs minuts després els italians van aconseguir el 2 a 1 en una falta directa, un resultat que acabaria sent definitiu.

El partit de tornada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup es disputarà a la pista del Valdagno el 16 de març. Aquest dimecres, l’Igualada Rigat haurà de jugar partit de l’OK Lliga a la pista del Reus Deportiu.