El CF Igualada pateix una derrota dolorosa al camp del Saragossa B (2-1) en rebre un gol en temps afegit

El partit va començar molt bé per a les blaves que al minut 18 va marcar el 0 a 1. El gol d’Anna Sánchez li havia de donar tranquil·litat a les igualadines. A més, era un marcador favorable que es va mantenir fins al descans.

Només començar la segona part el conjunt aragonès va aconseguir el que suposava el gol de l’empat. A partir d’aquí, tot i que les igualadines assetjaven l’àrea rival, el resultat no es desencallava. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, el Saragossa B va marcar el que suposava el 2 a 1 final. Tot i la derrota, les blaves segueixen 4es a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Son Sardina de Mallorca.