icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El nou Campus Universitari Igualada-UDL del Passeig Verdaguer obrirà les portes per iniciar les classes el dia 3 d’abril.

Després de 7 anys del projecte de creació d’un nou campus universitari, passat Setmana Santa, els alumnes ja es podran traslladar al nou edifici situat al Passeig Verdaguer i on s’hi pretén desenvolupar les classes de la branca de Salut. L’objectiu a llarg termini és seguir ampliant els campus que hi ha a la ciutat d’Igualada per augmentar la capacitat a 500 alumnes més per arribar, per tant, als 1.500.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, ha explicat durant la compareixença que el nou campus serà un edifici sostenible i amb eficiència energètica, ja que compta amb plaques solars que permeten cobrir el 75% del cost energètic.

El Rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, ha assegurat que un nou campus universitari permet obrir les portes a les relacions amb altres pobles i ciutats.

Judith Roca, degana de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, ha detallat el projecte que tenen com a institució de crear un nou màster que permeti arribar al doctorat.

El govern municipal agraeix a tots els grups de l’oposició per haver-se posicionat sempre a favor del projecte del nou edifici.

Per a tots aquells ciutadans interessats, el dia 16 i 17 de març es faran visites guiades per veure les instal·lacions del Campus Universitari

tornar_radioIgualada