El CF Igualada no pot contra el Turó de la Peira i acaba patint una derrota dolorosa (1-2)

El Club Futbol Igualada masculí perd  contra el Turó de la Peira per 1 a 2 i ara és 10è a la classificació de Primera Catalana,

El partit va començar amb domini dels dos equips. Tot i així, els blaus van disposar d’ocasions per marcar, tot i que no les van materialitzar. Ara bé, a l’últim minut de la primera meitat els barcelonins van aconseguir el 0 a 1. A la represa, els igualadins van aconseguir empatar amb un gol de Marc Gúlias als 15 minuts. Semblava que aquesta diana serviria per redreçar el rumb. Amb tot, va ser el Turó de Peira qui a 10 minuts per al final va marcar l’1 a 2, resultat que acabaria sent definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp de l’Alguaire. El Sant Maure, per la seva part, guanya el Joanenc per 2 a 1 i segueix líder a la classificació de Primera Catalana.