icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada obre el termini per la bonificació de l’IBI i la Taxa d’Escombraries

Fins al 16 de febrer es poden demanar els ajuts de bonificació per l’Impost de Bèns i Immobles (IBI) i per la Taxa del Servei de Recollida d’Escombraries per als majors de 65 anys o pensionistes.

La taxa de l’IBI pot ser bonificada per a majors de 65 anys, pensionistes o persones majors de 55 anys en situació d’atur de llarga durada; així com, també per famílies monoparentals, que siguin subjectes passius de l’esmentat impost.

Pel que fa la bonificació social per la Taxa del Servei de Recollida d’Escombraries va adreçada a persones majors de 65 anys o pensionistes per raó de jubilació, viduïtat, invalidesa permanent, o per beneficiaris d’una pensió no contributiva (PNC), en règim de propietat o lloguer.

Les sol·licituds per aquests ajuts es poden presentar fins al 16 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada, de dilluns a dijous, de 8 del matí a 6 de la tarda, i els divendres, de 8 del matí a dues del migdia. Per demanar cita prèvia es pot trucar al telèfon de l’Ajuntament, el 93 803 19 50.

tornar_radioIgualada