L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán no pot davant un Vila-sana molt superior (8-1)

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán perd a la pista del Vila-sana per 8 a 1 i segueix penúltim a la classificació de l’OK Lliga.

El conjunt igualadí va haver d’alinear un equip de circumstancies perquè Carla Claramunt i Aida Mas estaven sancionades per acumulació de targetes blaves. El fet de no haver pogut comptar amb dos puntals de l’equip i d’enfrontar-se al segon classificat va motivar que el partit encara fos més complicat. El Vila-sana es va avançar amb un marcador de 2 a 0 als primers minuts. Poc després Arian Martín va escurçar distàncies el que suposava el 2 a 1. Amb tot, l’equip del Pla d’Urgell no es va deixar sorprendre i va arribar al descans amb 6 a 1, el que deixava el partit sentenciat. A la represa, les lleidatanes van aconseguir dos gols més que situaven el 8 a 1 final.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán visitarà la pista de l’Alcobendas, el cuer de l’O Lliga.