El CF Igualada femení s’imposa al Collerense (2-1) i trenca la mala ratxa de resultats

El Club futbol Igualada femení s’imposa al Collerense per 2 a 1 en un bon partit.

Les blaves vvan aconseguir derrotar un rival directe. Laia Garcia va avançar l’Igualada als 15 minuts de la primera part. Era un bon presagi per assolir una victòria que es preveia imprescindible. Ara bé, les mallorquines van empatar 10 minuts després. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera de desencallar el partit. Així va ser que al minut 34 de la segona part, Laura Marcet va establir el que suposava el 2 a1 definitiu. Amb aquesta victòria, les igualadines han pujat al 6è lloc a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Riudoms.