icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Duatló Ciutat d’Igualada, una prova consolidada que arriba aquest diumenge a la 18a edició

Aquest diumenge es durà a terme la Duatló Ciutat d’Igualada, una prova que arriba a la 18a edició.

La competició combina la cursa i el ciclisme de carretera i aquest any ha entrat a formar part de la Lliga Catalana de Clubs que organitza la Federació Catalana de Triatló. El circuit a peu passarà per diferents carrers d’Igualada mentre que el de bicicleta es correrà per diferents municipis de la comarca. La prova s’iniciarà a les 10 h en un circuit mixt de cursa de 5 quilòmetres en asfalt i terra; una segona part de bicicleta per carretera de 20 quilòmetres i un últim tram de cursa de 2 quilòmetres i mig. La Duatló finalitzarà a l’estadi atlètic.

La regidora d’Esports, Patrícia Illa va remarcar que una de les novetats ha estat el canvi de traçat. Aquesta és una de les modificacions de la prova que s’ha realitzat després de diverses aportacions dels veïns que en els moments de la cursa veien afectada la seva mobilitat.

Per la seva part, la presidenta del CAI va agrair la col·laboració de l’Ajuntament en aquesta triple prova que organitza el club atlètic igualadí per divuitè any. Noemí Carreras va posar en valor l’escola del CAI que entre l’escola d’atletisme i de triatló forma 350 nens i nenes.

La 18a edició de la Duatló d’Igualada organitzada pel CAI forma part de la Lliga Catalana de Clubs de la Federació Catalana de Triatló. La prova s’iniciarà amb un circuit mixt de cursa, una segona part de bicicleta per carretera i un últim tram de cursa de 2,5 km que finalitzarà a l’estadi.

 

tornar_radioIgualada