icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Escola Gabriel Castellà i Raich organitza una tarda de ciència amb experts de l’Institut de Ciències de l’Espai

L’activitat “Un viatge per l’univers. Xerrada, debat i birres” es durà a terme aquest dijous, de 7 de la tarda a 2/4 de nou del vespre, al Restaurant Somiatruites d’Igualada. L’Escola Gabriel Castellà organitza aquesta xerrada i debat científic per acostar conceptes com exoplanetes, supernoves i forats negres i descobrir les claus de despertar l’interès per la ciència entre els infants.

Aquest vespre científic s’emmarca en el projecte pedagògic del centre, que focalitza els aprenentatges a través de l’eix científic, a partir del treball de tallers i ambients científics i el treball globalitzat. Per a treballar la ciència, el centre educatiu compta l’expertesa l’Institut de Ciències de l’Espai (ICE-CSIC), amb qui formen aliança Magnet des del curs 2021-22.

Magnet és un programa que involucra centres educatius i institucions de referència en projectes educatius innovadors i de qualitat. L’objectiu és acompanyar els centres educatius en el desenvolupament de projectes portats a terme en aliança amb una institució d’excel·lència.

Aquesta activitat és oberta a tothom però cal inscripció prèvia a l’enllaç: https://bit.ly/BirraCientifica14M.

tornar_radioIgualada