icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Més de la meitat dels alumnes del curs d’instal•lacions d’aerotèrmia de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena ja han trobat feina

Des del mes d’octubre fins al desembre s’ha celebrat la primera formació sobre muntatge d’instal·lacions d’aerotèrmia i la MICOD fa un balanç molt positiu i exitós de la realització del curs, ja que quatre dels set alumnes que han completat el curs ja han trobat feina, i es preveu que dos més es puguin incorporar en una empresa aviat.

La formació constava de 130 hores, que incloïen les sessions teòriques i pràctiques dels diferents mòduls, a més d’un mòdul d’intel·ligència emocional centrat en les competències laborals per afavorir la inserció i pràctiques no laborals en empreses del territori.

El curs d’Aerotèrmia no és l’única formació que ha organitzat la MICOD, també ofereix un curs de Soldadura, que va iniciar el passat 29 de gener i en el qual s’han omplert totes les places disponibles, i també un Curs d’instal·lació i manteniment de plaques solars que començarà el 26 de febrer. En aquests dos cursos també està previst que l’alumnat faci pràctiques en indústries del territori.

tornar_radioIgualada