icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

La Mostra PRO Catalan Arts reunirà, a Igualada, un miler de professionals de les arts escèniques

En el marc de la 35a Mostra Igualada, que se celebrarà a la capital de l’Anoia de l’11 al 14 d’abril, el Museu de la Pell acollirà un any més la Mostra PRO Catalan Arts. Un espai de relació i de negoci adreçat als professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics. Aquesta fira comptarà amb l’assistència de professionals catalans, d’arreu de l’estat i aquest any, per primer cop, també hi participaran una quinzena de professionals internacionals, procedents de països com la Xina, França, Alemanya, Regne Unit, Romania, Irlanda del Nord, Portugal i Lituània.

La Mostra PRO Catalan Arts comptarà amb una desena d’activitats, entre xerrades, tallers i presentacions, que es faran des del dijous 11 d’abril, fins al dissabte dia 13. Una d’aquestes propostes serà una jornada sobre la programació d’espectacles internacionals, dirigida a programadors, que es durà a terme dijous al matí, a l’auditori del Museu.

D’altra banda, en el marc de la Mostra PRO Catalan Arts, divendres tindrà lloc “L’apocalipsi de les arts en viu”. Una activitat adreçada a tots els professionals i molt especialment als joves.

La 35a edició de Mostra Igualada, la Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, es farà de l’11 al 14 d’abril a Igualada i inclourà 37 espectacles i 77 funcions. Podeu trobar tota la informació al web mostraigualada.cat.

tornar_radioIgualada