El CF Igualada femení acaba empatant contra el Son Sardina (1-1) en rebre un gol en temps afegit

Les blaves van disposar de nombroses ocasions per marcar a la primera part, però el marcador d’empat a zero es va mantenir fins al descans. A la represa, l’equip va sortir més fort encara i als 12 minuts Celia Iglesias va establir l’1 a 0 que li donava aire.

A partir d’aquí, les jugadores de l’Igualada van seguir atacant a la recerca del gol de la tranquil·litat. Ara bé, quan es complia el minut 96, el conjunt mallorquí va aconseguir l’empat a 1, resultat que acabaria sent definitiu. En aquests moments, les igualadines són 6es a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Vila-real B.