RÀDIO IN Esports

Una defensa brillant de l’Events CB Igualada femení el condueix a la victòria a la pista del Samà de Vilanova i la Geltrú (28-46)

L’Events Club Bàsquet Igualada s’imposa a la pista del Samà de Vilanova i la Geltrú per 18 punts de diferència (28 a 46). Ara ha pujat fins a la 9a posició a la classificació de Super Copa.

El conjunt igualadí va fer un gran joc col·lectiu i va aconseguir guanyar els 4 quarts. Va ser un enfrontament marcat per una defensa brillant. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia dominava per 16 punts (12 a 28). A la represa, el partit va seguir amb la mateixa dinàmica i les igualadines van agafar un màxim avantatge de 23 punts. Al darrer quart no van abaixar la guàrdia i van acabar imposant-se amb el 28 a 46 final, 18 punts de diferència.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita de l’Hospitalet.