L’Igualada Rigat i el Deportivo Liceo ofereixen un gran espectacle que acaba en un apassionant 5-5

Igualada Rigat empat a 5 contra el Liceo en un partit que va mantenir l’emoció fins al final.

Els arlequinats van encaixar dos gols molt matiners que deixaven el marcador amb un preocupant 0 a 2. Tot i així, l’equip va donar la volta al marcador i als 5 minuts de la segona part ja guanyava per 4 a 2 gràcies a l’encert de Marc Rouzé, Marc Carol, Aleix Marimon i Oriol Llenas. Amb el joc que estaven fent els igualadins, semblava que ho tenien tot fet. Ara bé, el Liceo va reaccionar i va aconseguir l’empat a 4. Als 14 minuts de la represa, Marc Rouzé va tornar a marcar amb el que suposava el 5 a 4. Amb tot, 30 segons després els gallecs van fer el 5 a 5, resultat que acabaria sent definitiu. Ara, l’Igualada segueix 7è a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat jugarà a la pista del Caldes en una nova jornada de l’OK Lliga.