El CF Igualada masculí empata al camp del Júpiter (1-1), el quart partit consecutiu que acaba en taules

El Club Futbol Igualada masculí empata a 1 al camp del Júpiter i ara és 11è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus van encaixar l’1 a 0 als 15 minuts amb un xut a la sortida d’un córner. Tot i així, poc després l’àrbitre va assenyalar un penal a favor de l’Igualada. Marc Gúlias va enganyar el porter i va establir l’empat a 1, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els dos equips van buscar la manera de desencallar el partit, però l’enfrontament va acabar amb l’1 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí rebrà a les Comes la visita de la Pirinaica de Manresa. El Sant Maure, per la seva part, s’imposa al camp de l’Alguaire per 0 a 2 i torna a ser líder de Primera Catalana.