icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena organitza més de seixanta actes per commemorar el 8 de Març

L’agenda del Dia Internacional de les Dones, a la Conca d’Òdena, inclou gairebé una setantena de propostes pensades per donar visibilitat i reivindicar el paper de la dona dins la societat actual. Entre els diferents actes trobem, per exemple, exposicions, tallers per a joves i infants, xerrades, concerts, monòlegs, espectacles teatrals, taules rodones i concentracions reivindicatives. Les activitats, que s’allargaran durant tot el mes de març, són gratuïtes i obertes al conjunt de la ciutadania.

D’entre els actes, destaca la Jornada Nativitat Yarza, que tindrà lloc aquest dijous, a les 12 del migdia, al Teatre Municipal Ateneu, i que inclourà una xerrada sobre sexualitat, a càrrec de l’advocada penalista Carla Vall Duran, especialitzada en violències sexuals i feminicidis.

L’agenda del 8 de Març ha estat elaborada col·lectivament des de les regidories d’igualtat de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, amb la participació d’entitats de dones, col·lectius feministes i diferents associacions del territori.

El programa complet es pot consultar al web www.micod.cat i a les xarxes socials de la Mancomunitat.

tornar_radioIgualada