icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El pavelló de les Comes, escenari de la ‘final four’ de la WS Europe Cup

El pavelló de les Comes serà l’escenari de la final four de la World Skate Europe Cup segons que ha anunciat aquest dilluns el Comitè Europeu d’Hoquei Patins.

La setmana passada, l’Ajuntament igualadí i l’Igualada Hoquei Club van presentar candidatura per poder acollir la fase final de la competició continental que es disputarà el 13 i 14 d’abril. Així doncs, el dissabte 13 es jugaran les semifinals que enfrontaran l’Igualada Rigat contra el Sarzana; i el Follonica amb el Voltregà. Els guanyadors disputaran el diumenge 14 la gran final.

 

Abocats a les grans cites

El pavelló de les Comes ja ha acollit fases finals de competicions europees. Sense anar més lluny, el passat 2015 ho va fer en aquesta mateixa competició, aleshores anomenada Copa CERS, i que es va acabar enduent l’Sporting de Portugal. Uns anys abans, el 1999, el poliesportiu igualadí va ser l’escenari de la Copa d’Europa, que precisament va guanyar l’Igualada Hoquei Club en una emocionant tanda de penals contra el Porto.

Tant el club com l’Ajuntament esperen que el pavelló igualadí sigui talismà perquè el conjunt arlequinat s’acabi enduent un títol que es resisteix des de l’any 2000 quan els igualadins es van endur la Supercopa d’Europa contra el Liceo.

Foto: Xavi Garcia

 

tornar_radioIgualada