L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán suma un punt ‘in extremis’ (2-2) contra Las Rozas

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán empata a 2 contra Las Rozas gràcies a un gol marcat als últims segons.

El conjunt igualadí va encaixar el 0 a 1 quan faltaven 8 minuts per arribar al descans. Fins aleshores havien disposat d’ocasions per marcar, però no les havien materialitzat. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va sortir amb l’esperança de donar la volta al marcador. quan faltaven 6 minuts per acabar, Aida Mas va aconseguir l’empat a 1. Era un bon moment per a les igualadines. Tot i així, 3 minuts després les madrilenyes van marcar l’1 a 2. Les igualadines no es van desesperar i quan faltaven 30 segons per acabar, Gina Balcells va establir el que suposava l’empat a 2 final. Amb aquest empat, l’Igualada segueix penúltim a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán jugarà a la pista del Mataró.