icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El certamen de fotografia FineArt 2024 es presentarà amb 40 exposicions

Del 23 de febrer al 17 de març es farà a Igualada la 12ena edició del certamen de fotografia FineArt. Les 40 exposicions programades es faran en 15 espais diferents de la ciutat. Això suposa un lleuger descens de les sales, tot i que se’n n’incorpora una de nova; La Maca.

L’eix central de l’edició 2024 serà el fotoperiodisme, i que a la vegada tractarà temes molt actuals com el canvi climàtic, les guerres, la fam o la pandèmia. Destaquen especialment dues exposicions. La primera constarà de 67 fotoperiodistes que aportaran una fotografia cadascú. Una segona exposició, Creant Consciències, la protagonitzaran 40 fotògrafs que aporten tres imatges cadascú. També hi haurà mostres on els protagonistes seran gent de la ciutat d’Igualada.

Una altra de les novetats és que el primer cap de setmana del FineArt, el del 24 i 25 de febrer, es farà un mercat de fotografia a l’Adoberia Bella. Des de la organització del FineArt s’ha anunciat que en els propers dies es farà una nova convocatòria per donar més detalls de la 12ena edició del certamen.

tornar_radioIgualada