icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Servei de Mediació ciutadana del Consell Comarcal de l’Anoia ofereix, aquest dijous, una jornada de portes obertes a la ciutadania

Aquesta iniciativa tindrà lloc dijous, de 8 del matí a 4 de la tarda, a les oficines del Servei de Mediació Ciutadana del Consell, situades al carrer Sant Carles, 28, d’Igualada.  Durant la jornada, organitzada per commemorar el Dia Europeu de la Mediació, les diferents mediadores explicaran a totes les persones que hi assisteixin què és un procés de mediació, les seves característiques i com es pot fer ús d’aquest servei.

El Servei de Mediació Ciutadana és un servei públic d’atenció a tota la ciutadania, especialitzat en la prevenció i la resolució de conflictes entre ciutadans dins l’àmbit comunitari. El servei atén casos de conflicte en els àmbits veïnal, familiar, escolar, en el marc d’entitats o associacions i a l’espai públic amb l’objectiu de contribuir a la millora de la convivència.

Per adreçar-se al servei, cal trucar o enviar un missatge al telèfon 699 664 718  o bé enviar un correu a l’adreça mediacio@anoia.cat. Les atencions poden ser virtuals o presencials.

tornar_radioIgualada