icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada se suma la crida d’emergència del Fons Català de Cooperació per donar suport a la població de Gaza

L’Ajuntament, amb el suport de la comissió Igualada Solidària, ha acordat unir-se a la crida d’emergència feta pel Fons Català de Cooperació per donar suport a Gaza, on la catàstrofe humanitària s’agreuja des de l’inici del conflicte armat el passat mes d’octubre. Des d’Igualada es farà una aportació de 3.500€, que serviran per aportar recursos bàsics a la població. La falta d’assistència sanitària, d’aliments i d’aigua potable o de combustible fan que la situació sigui més complicada cada dia que passa.

Tot i que hi ha moltes dificultats en fer arribar ajuda humanitària a la zona per la manca de corredors humanitaris segurs, el Fons Català de Cooperació ha iniciat una campanya d’aportacions entre els municipis catalans per tal de rebre fons per fer front a la cobertura de necessitats bàsiques de la població civil de Gaza quan la situació als passos fronterers ho facin possible.

Fotografia: Fons Català de Cooperació

tornar_radioIgualada