icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Escorxador acull, fins avui, la dotzena Fira d’Ensenyament d’Igualada

La ciutat ha acollit, el dimecres i dijous, la fira, que dona l’oportunitat de conèixer en el mateix recinte, l’oferta educativa d’ensenyaments post obligatoris.

Un dels serveis oferts durant la Fira és el Punt d’Orientació Personalitzada amb tres serveis municipals: Ig-nova Ocupació, el Punt d’Informació Juvenil de La Kaserna i el Servei d’Orientació Educativa del Servei d’Ensenyament. També s’han programat tres xerrades adreçades a estudiants, professorat i famílies sobre diferents temes educatius.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha fet una bona valoració de la Fira d’Ensenyament i ha explicat que aquest any s’aposta per un espai on les famílies també puguin orientar-se. Castells també ha fet incís que a la Fira, els estudiants poden resoldre les seves inquietuds gràcies als 15 centres universitaris que hi assisteixen i als centres de formació professional.

El Campus Universitari Igualada-UDL ha estat present a la fira i l’alcalde ha explicat que és una bona oportunitat perquè la gent el conegui i pugui optar pels  seus estudis. La Fira d’Ensenyament d’Igualada ha acollit a quasi 30 expositors, d’entre els quals n’hi ha hagut 15 d’universitaris i la resta de formació professional, batxillerats, PFI’s, oposicions i idiomes.

tornar_radioIgualada