icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Més de 1300 alumnes d’Igualada i de la comarca van assistir a la Fira de l’Ensenyament el passat 20 i 21 de març

Els 30 expositors s’han concentrat a l’edifici de l’Escorxador en aquesta 12a edició de la Fira, on més de 1300 alumnes han tingut l’oportunitat de conèixer l’oferta tant d’Igualada, com de la resta del territori català. En general, els alumnes valoren molt positivament aquestes fires, ja que els permet orientar-se i poder saber les oportunitats que tenen una vegada acabin els estudis obligatoris i hagin de triar quin serà el seu futur.

És el cas de Ferran Pagès, estudiant de 4t d’ESO de l’IES Joan Mercader, que ha explicat en declaracions a Ràdio Igualada que aquestes fires són importants per orientar-se en un futur acadèmic. Estudiants d’altres instituts també han parlat amb l’emissora i comparteixen una opinió similar a la del Ferran. Escoltem-los.

La Fira va comptar amb el departament d’Ig-nova Ocupació i el seu Punt d’Orientació Personalitzada, amb treballadors que orientaven i ajudaven als estudiants. Durant la dotzena Fira de l’Ensenyament, més d’un mil·ler d’alumnes han pogut veure universitats d’arreu del país, però també propostes de formació professional, idiomes, PFI’s i oposicions.

tornar_radioIgualada