L’Igualada Femení HCP Grupo Guzmán treu un empat valuós (1-1) contra l’HC Corunya

Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán empata a 1 contra el Corunya en el debut de Sergi Punset a la banqueta igualadina.

El conjunt igualadí va fer un gran partit contra un rival que ocupava la 5a posició a la classificació de l’OK Lliga. Aida Mas va inaugurar el marcador amb un gol als 2 minuts de la primera part. A partir d’aquí, va disposar d’ocasions per marcar, tot i que no ho van aconseguir. A la represa, els dos equips es van plantar a les àrees rivals. Quan faltaven 5 minuts per acabar, el conjunt gallec va aconseguir el que suposava l’empat a 1 final.

Aquest cap de setmana l’OK Lliga femenina s’atura per la disputa de competicions europees. El proper partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán serà el 2 de març a la pista del Sant Cugat.

El Club Futbol Igualada femení empata a 1 contra el Valdefierro de Saragossa gràcies a un gol en temps afegit.