icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’igualadí Nil Cervera, convocat amb la selecció espanyola per disputar la Copa de les Nacions d’hoquei patins

El jugador igualadí Nil Cervera ha estat convocat amb la selecció espanyola per disputar la Copa de les Nacions. La competició es diputarà des de dimecres i fins diumenge a la ciutat suïssa de Montreux.

Inicialment el seleccionador Guillem Cabestany havia cridat als jugadors del Barça Pau Bargalló i Xavi Barroso, però han acabat caient per problemes físics. És per això que ara han confiat amb Nil Cervera i el jugador del Calafell Arnau Xaus per substituir-los. Aquesta és la primera vegada que l’igualadí formarà part de la selecció espanyola absoluta. Anteriorment, havia disputat l’Europeu Sub-19 que es va disputar a Portugal el 2021 i on el combinat estatal va acabar com subcampió.

El jove jugador format a la base igualadina formarà part de la selecció espanyola absoluta en un torneig oficial per primer cop. Cervera, en la primera temporada exclusivament al primer equip de l’Igualada HC, ha aconseguit marcar un total de 18 gols en 28 partits disputats fins a dia d’avui: 16 gols a la Parlem OkLiga, 1 a la WSE Cup i 1 a les fases classificatòries de la WSE Champions League.

A la Copa de les Nacions de Montreux, Nil Cervera s’enfrontarà a la selecció de França on també hi és present el jugador de l’Igualada Rigat Marc Rouzé.

tornar_radioIgualada