L’Igualada Femeni HCP Grupo Guzmán cau a la pista del Voltregà (5-2) en un partit sentenciat a la primera part

El conjunt igualadí no va poder fer res per frenar l’embranzida de les rivals. Als 13 minuts perdia per un contundent 3 a 0 i al final de la primera part el marcador es va convertir en un aparatós 5 a 0.

A la represa, les igualadines van reaccionar i van començar a crear perill a la porteria contrària. Al minut 7 de la segona part Carol Herrera va reduir distàncies amb el que suposava el 5 a 1. Pocs minuts després Carla Claramunt va fer el 5 a 2. A partir d’aquí l’equip de la capital de l’Anoia es va bolcar a l’àrea del Voltregà, malgrat que el marcador ja no es va moure més i va acabar perdent amb el 5 a 2 definitiu. Amb aquesta nova derrota les igualadines segueixen penúltimes a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Fraga.