icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Accident d’un bus de Monbus que havia sortit d’Igualada en direcció a Barcelona

Un autobús Monbus que feia el trajecte Igualada – Barcelona ha patit un accident aquest matí quan passaven pocs minuts de les set del matí. El bus ha impactat amb un camió que circulava en el mateix sentit just després de la sortida 588 de l’autovia A2, entre Martorell i Abrera. Com a conseqüència del xoc alguns dels passatgers i el conductor han patit contusions de diversa consideració.

L’igualadí Carles Cuerva que viatjava en aquest bus ha explicat a Ràdio Igualada que s’han desplaçat fins el lloc dels fets bombers, ambulàncies i Mossos d’Esquadra. Cuerva explica que una de les ambulàncies s’ha endut el conductor que malgrat estava bé, han decidit traslladar-lo a un centre sanitari per examinar les contusions que presentava.

Carles Cuerva  comenta que el bus ha picat frontalment amb la part de darrera del camió, sembla ser perquè el camió hauria ocupat el carril per on circulava el vehicle de Monbus. Alguns testimonis també han apuntat que el camió hauria fet aquesta maniobra perquè un turisme també ha ocupat de manera brusca el carril per on circulava el camió.

FOTO: Carles Cuerva

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada