icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

8 projectes participen a la 3a edició del programa d’acompanyament empresarial La Incubadora del Tecnoespai

Les 8 iniciatives que prenen part enguany d’aquesta proposta, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada, són d’àmbits molt diversos: moda, plantes medicinals, botànica, art teràpia, finances i suplements nutricionals esportius. Tots aquests projectes rebran acompanyament i suport d’assessors de SECOT i de TIC Anoia per iniciar la seva empresa o consolidar la seva activitat. A través de La Incubadora se’ls ofereix un servei de mentoring basat en la transferència de coneixement i experiència per guiar als emprenedors, accelerant així el procés de desenvolupament del projecte i ajudant a conduir el negoci de manera òptima.

La primera trobada d’aquesta 3a edició va tenir lloc a finals del mes de gener i va incloure una masterclass sobre temes econòmics que va servir per establir les bases essencials per al desenvolupament dels seus projectes. Per complementar l’itinerari, en les següents sessions es tractaran també altres temàtiques, com són el desenvolupament d’un pla d’empresa, màrqueting, finançament i aspectes jurídics i fiscals a tenir en compte.

L’Ajuntament d’Igualada a més, ofereix als nous emprenedors un espai i sales de formació per poder fer estada mentre reben acompanyament i suport per iniciar o consolidar la seva activitat.

Aquestes iniciatives estan liderades per l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona i compten amb la col·laboració TICAnoia, la UdL i SecotBcn.

tornar_radioIgualada